Härp dej!

ikapiika 2013-04-25 14:24 (2 kommentarer)
Som missT gärna sa för sådär 6-7 år sen innan hon kunde säga "sk"

Idag har jag haft ont i huvudet sen innan jag vaknade. Efter att jag fått iväg barnen till skolan åkte jag till vårdcentralen för att kolla om huvudvärk plus lite andra konstiga småkrämpor kunde bero på högt blodtryck. Blodtrycket var dock helt perfekt, lika så pulsen så sköterskan tipsade lite fint om att kuratorn var väldigt bra på stresshantering...

Då det tog en timma att få till en blodtrycksmätning brydde jag mig inte om att åka till stockholm utan tog en till dag på uppsalakontoret och jag har inte fått gjort ett dugg... zilch,nix, nada.

Jag duttar lite här och lite där utan någon riktig reda. Läst lite i en rapport som jag behöver ha läst till imorgon. Insett att jag behöver granska en annan rapport innan tisdag. Börjat småfnula lite på två jobb som jag ska ha klart sista juni men som jag inte riktigt får tag på den info jag måste för att börja med på riktigt.

Och så är jag så trött, så trött. Solen skiner och promenaden för att köpa lunch var härlig, men inte blev jag piggare för det.

Nu har jag ju haft två ganska lugna veckor och jag trodde verkligen att jag skulle hitta tillbaka till energin men det tar uppenbarligen längre tid, eller så lägger sig massa vårtröttma ivägen.

Dock ser jag fram emot kvällens körrep, det är ju alltid ett steg i rätt riktning.

Jazzie

2 veckor är inte mycket till återhämtning.

2013-04-25 15:36:31

Biett

Tycker vi dar ett streck över den här vårvintern och börjar om från början. Hoppas krämporna också ger med sig

2013-04-25 21:22:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk