men liksom...

ikapiika 2013-04-01 16:08 (1 kommentar)
Syster fick bebis i torsdags. Mamsen och pappsen kom dit i princip samtidigt som syrran med sambo åkte in till sjukhuset och de har varit där sen dess. Mamsen har bestämt att så ska det vara och syster orkar inte säga emot. Systersambo ska på en intervju i annan stad imorgon och därför ska mamsen och pappsen vara kvar hos syster och ta hand om syster, lillskrot och lillskrots storasyster under tiden. Var det tänkt...

Nu har dock mamsen drabbats av någon form av vredesutbrott och skällt ut systersambo med råge, så systersambo har flytt fältet, syster gråter och jag borde nog tala om för mamsen att man inte beter sig sådär. Även om systersambo ibland kan vara knepig skapar man inte sådana scener i hemmet hos en nyförlöst. Så beter man sig inte! Även om hon kanske har styrt systers liv i drygt 33 år så får man faktiskt lägga band på sig ibland.

Jag vill bara tillägga att jag och min mor har en helt annan relation, vilket jag är oändligt tacksam för.

tori

Men herregud, verkligen inte. Jag har sagt att ett par veckor får folk faktiskt vänta med att hälsa på efter att bebisen fötts. Mamma har kontrat med att de tänker minsann komma tidigare ändå, men då bokar kommer de på kortvisit (eh, hoppas jag) och bor på hotell. Och okej då, då orkar jag inte säga emot. Men hon är ju åtminstone högst medveten om att vi behöver få vara ifred!

2013-04-01 18:03:34


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk