Alla mina barn och en katt

Anni 2013-02-03 09:30 (1 kommentar)
Det var lunch hos mamma och pappa igår och Kusinfamiljen var med. Dom var där först, och när jag kom in genom dörren och hojtade hej så kom deras lilla dotter farande med ett stort flin och gav mej en kram! Sötnosen!

Sen skulle hon visa det och visa detta och släpade med mej runt. Vilken energi! Under tiden satt pappa och byggde avancerade konstruktioner av hennes lego... Till slut landade vi på golvet i hallen med en söt bok och så läste jag den för henne och hennes mamma medan min mamma jagade oss med kameran. :-)

På kvällen skulle jag barnvakta Bästis-barnen. Jag hade med mej en film, med dom där rymningsbenägna pingvinerna från Madagaskar och den såg vi medan vi proppade i oss chips och popcorn och godis. Är det lördagskväll och föräldrafritt så...

Sen nattade jag barnen i tur och ordning (nåja, dom stora är rätt bra på att natta sej själva). Själv landade jag i sköna fåtöljen med en bra bok och katten i knäet. Han kröp upp och gosade in sej, som en stor pöl av mjuk svart päls, purr purr. Så där somnade vi.

Idag på morgonen ska jag vara jourhavande läxhjälp till gudsonen som inte fick tag på mej igår. Jag anar att det är spanskaprov på gång...

Mina finaste gudbarn och deras syskon förgyller mitt liv! Jag borde vara mer med dom och inte bara jobba jämt! Det är så lätt att missa det när man inte har egna barn. Vilken tur att jag får låna andras!

AnnA

Och vilken skatt att få en vuxen som bryr sig om, utan att vara förälder.

2013-02-03 19:15:36


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!