Stor frustration

Lisasan 2013-01-29 15:10 (inga kommentarer)
Läkarbesök idag, skulle förlänga min deltidssjukskrivning. Fast inte bara det, jag ville ju gå igenom mina mediciner också, och få lite feedback på om det finns något annat vi kan testa. Det är reumatologens sak sa läkaren. Han hade inte läst journalen och visste således inte att jag var utremitterad därifrån, denna gången heller. Trött läkare, helt oinsatt och ointresserad, det blir inte bra. Jag fick mitt intyg men han trodde inte att det skulle gå igenom hos FK. Och tro fan det, när det baseras på en 30-sekunders anamnes och ingen undersökning. Han hade ingen koll på något alls.

Ingen på vårdcentralen kollar någonsin mina leder, ingen ser över medicineringen trots att jag ber om det och ingen funderar över om det finns andra mediciner eller behandlingar att sätta in. Bara skriva sjukintyg. Går det så går det.

Ringde till vårdcentralen när jag kom hem och bad om ett besök hos bättre läkaren, men han hade inga tider. Kanske kunde jag få en tid om jag ringer i morgon, fast då blir det en månad fram i tiden. Men visst, bättre än inget. Sköterskan undrade om jag ville att hon skulle framföra till chefen vad jag berättat om besöket, och visst ville jag det. För jag tycker det är så in i helvete fel. Det är hur lätt som helst att få en sjukskrivning, men det är ju inte bara därför man går till vårdcentralen. Syftet är ju att försöka hitta en behandling som funkar och som gör att jag kan arbeta så mycket som det går. Det är frustrerande minst sagt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may