vinter

ikapiika 2013-01-19 09:30 (inga kommentarer)
Det är 15 minus(minst), strålande sol och vansinnigt vackert ute. Det märks att isen håller på att lägga sig på ån för bakom åsen är det en vit dimmvägg så utsikten är idag något mindre än vanligt.

Jag tycker om när vädret är som det ska. Skitkallt och snö är helt ok i januari. Skitkallt och snö är i och för sig ok från december till februari också men sen, i mars, ska det bli vår.

Jag är dock faktisk, faktiskt för jag har haft mina tvivel, väldigt nöjd med att vi ska åka till tropikerna om drygt tre veckor. Skidåkning är för mig något heligt så jag förordade alpalternativet för pappsens 70 årsfirande. men pappsen ville ha tropik och då blir det tropik. När det dock är så här mycket vinter ute och har varit det i snart två månader i princip så känns det dock mer än ok.

Helgen blir lugn, lite städ och tvätt och ikappkomning. Kanske får jag ut och nosa lite på vintern på någon form av skidor.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk