Husmorsfnatt

Anni 2013-01-12 18:00 (2 kommentarer)
Alltså, det började med att dom bara hade stora paket köttfärs på Willys. Så då tänkte jag att när jag ändå gör köttfärssås till dagens spagetti kan jag ju passa på att fixa en paj oxå och ta med till en kompis som jag ska hälsa på imorgon.

Så nu har vi gjort middag och ätit upp den och det var gott. Det blev dessutom fyra matlådor och köttfärssås att lägga i två små pajer.

Men då när jag ändå höll på tyckte jag att jag kunde passa på att baka några småkakor oxå. Bästisen som är lite sådär kreativ av sej, gav mej en stor fin burk med fin rosett i julklapp. I den var torra ingredienser till en omgång kakor, blandas bara med ägg och smör. Visst, så då gjorde jag det. Mumsiga kakor blev det!

Och sen vet jag inte riktigt om det kommer några vegetarianer med till kompisen imorgon. Äh när jag ändå håller på... så nu står det en vegetarisk paj i ugnen också.

Jag har flängt runt och pysslat i köket hela eftermiddagen. KV hjälpte till att steka köttfärsen och sen vek han och hängde upp tvätt. Stackarn blev utmattad, nu ligger han därinne och småsnarkar. Skulle bara "vila ryggen lite", jomen.

Men när jag är klar ska jag minsann parkera i soffan och då får han fixa kvällsfikat :-)

Moot?

Härligt. Köttfärs rules :-)

2013-01-12 20:11:54

Anni

Jag tror jag förtog mej igår. Kan inte böja vänstra ringfingret och har jätteont. Inflammation? Överansträngning? Aj!

2013-01-13 11:17:50


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!