Lättfixat

Lisasan 2012-12-21 22:51 (2 kommentarer)
Alltså, det här med gardiner. Vanliga människor byter ibland, en del så ofta som varje jul och förstås efter jul. Kanske till och med till sommaren. Vi byter gardiner typ när dom tidigare är så dammiga att man inte ser vilken färg det är. Typ. Nja, kanske inte riktigt, men ändå, på tok för sällan.

Andra är duktiga och syr gardiner. Tja tänkte jag, det kan väl jag också. Visst kan jag det, men jag oooorkar bara inte. Det blir sällan särskilt bra ändå. Så råkade jag se att Coop hade gardiner. Och minsann var det inte rätt okej gardiner. Funderade på det ett dygn, men slog till slut till idag. Och jäklarimig. Tog väl 10 minuter och hänga upp. Färdiga, klara, bara rätt upp på gardinstängerna. Fint blev det. Alltså riktigt fint!

Faktiskt... det blev tamigsjutton bättre än det nånsin varit tidigare i matsalen!!

Nu är det bara köket kvar som ska fixas. Kanske blir det före jul, kanske blir det efter. Vi får se. Men dagens gardinfynd var ett jäääättelyft, så jag är klart nöjd så här långt!

Jazzie

Så ni har gardiner. Bara det är ju ett steg. Så långt har inte vi kommit.

2012-12-21 23:05:17

Lisasan

@Jazzie: Men ni har ju inte bott i huset så länge, tror vi bodde här 5 år innan vi skaffade gardiner till åtminstone ett rum. Sen är det ju inte nödvändigt, och det beror ju mycket på hur det ser ut runtom. Vårt hus är gammalt och slitet, så utan gardiner i vissa rum ser det för sjaskigt ut.

2012-12-22 00:05:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may