Status Quo

ikapiika 2012-12-09 09:14 (inga kommentarer)
Vi har i en oherrans massa år haft två bilar, Audipråmen och silversaaben. Maken skaffade sig en 40årskrissportbil i somras och jag bytte för några veckor sedan ut Audipråmen mot en Q5a. Silversaaben har fått stå i garaget sen i september eftersom den inte väntas inbringa några stora pengar vid försäljning.

När nu snön kom för en dryg vecka sen insåg vi att 40årskrissportbilen nog inte var ett direkt lämpligt vinterfordon, ens om vi skulle skaffa skitdyra vinterdäck till den. Alltså, Silversaaben skulle komma ur höstslummern. Silversaaben var dock tvärdöd. Tvärdödheten kunde dock avhjälpas relativt smidigt med hjälp av en batteriladdare så i början på veckan var Silversaaben på banan igen, vinterskodd och allt. 40årskrisen står nu i garaget i väntan på våren.

I början på veckan började jag också inse att det missljud jag hört från Q5an mer eller mindre från början nog inte skulle vara där, så efter några snöäventyr fick bilfirman jag köpte den av provköra. De höll med och ska lämna in bilen på lagning i veckan. Jag behövde ju dock en bil att köra med under tiden och gissa vad jag fick tillbaka... jo Audipråmen.

Så nu står Silversaaben och Audipråmen på vår garageuppfart, precis som de gjort sen tidernas begynnelse.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk