Tillbringade en

AnnA 2012-12-07 11:29 (4 kommentarer)
nästan magisk kväll hos L. Vi plumsade runt i snön, hundarna lekte så snön yrde och det var gnistrande klart. L bjöd på varm glögg som vi smuttade på där vi gick och samtalade under stjärnorna. Det var kallt, men ordentligt med kläder och trevligt sällskap gjorde det till en riktig myskväll.

Vi brukade lite allvar också och testade rallylydnad. Vi byggde en liten bana med konor och lappar. Helt klart försöker man bruka mer allvar med träningen om det ligger en lapp som säger vad du och hunden skall göra. Det var kul och ska defenitivt provas igen.

Innan vi körde till L, så åkte jag och köpte nytt halsband och koppel till Penny. Hennes koppel gick sönder förra veckan och nu har hon ett reservkoppel. Där fanns hur mycket som helst att välja på, men till slut fastnade jag för ett från Eckers, olivgrönt läder med stavar och kedja i mässing . Det blev fint till hennes röd/bruna päls.

Nu skall jag skynda mig med de sista sändningarna. Idag är det Tyskland och Australien som väntar paket. Efter lunch är det löner som gäller.

.jag

oh, rallylydnad är SÅ kul. om du bläddrar bakåt någon månad i min tidslinje på FB så har jag lagt ut en film från när jag och valpen tävlar :)

2012-12-07 11:43:47

AnnA

Vad kul! Ska kolla.

2012-12-07 18:35:51

EvaP

Den delen av ditt liv känner jag att jag också skulle vilja ha. Det känns som lycka.

Månen var gnistrande klar i morse när jag gick hem från jobbet, himlen var klarmörkblå. Fint.

2012-12-08 15:37:48

AnnA

EvaP, det är nog ren och skär rotglädje. Att få göra något med sin hund, som bara det är kul och dessutom få träffa fina människor med samma intresse. Det är liksom full pott!
Glädjen som jag känner, när jag denna gången orkar på ett helt annat sätt går inte att förklara. Jag hamnade ju nästan i depression i och med mina operationer när Lillebror var unghund och orkade inte alls med att aktivera honom då.

2012-12-09 16:47:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007