Dagens i-landsproblem

Mea 2012-12-03 09:42 (2 kommentarer)

Mina favoritbyxor håller på att falla isär. Jag älskar verkligen dessa byxor och har tyvärr inte hittat samma modell någonstans (ej heller där jag ursprungligen köpte dem) och trots idogt letande har jag heller inte lyckats hitta någon värdig ersättare. Och nu börjar läget bli smått akut. Inte så att jag kommer att stå där en vacker dag utan byxor, men som sagt så gillar jag verkligen dessa. De är liksom en ultimat kombination av att de är snygga, rätt modell för mig och dessutom bekväma och trycker inte på magen på ett obehagligt sätt (är väääldigt känslig för just den detaljen av någon anledning). Nåja, det ska väl ordna sig.

Alltså, det här med julstämning och julklappar... Har inte riktigt hunnit med vad gäller det. Slet fram adventsljusstaken igår och jag misstänker att den blir allt vad julpynt heter för min del i år. Ty jag ägnar nästan all min lediga tid åt att hänga med monsieur Michel Foucault. Mitt uppsatsskrivande kräver att jag hänger med honom och försöker tyda vad det är han egentligen menar, och även om det är väldigt intressant så tar det också en massa tid (som jag visste att det skulle göra men ändå).

Och allt hängande med monsieur Foucault tar ju tid från min "recreational reading" (citat Rory Gilmore) och från diverse TV-serier. Jag håller dock krampaktigt fast vid Homeland, för den kan jag bara inte överge.

Så, det var allt för den här gången.

Tyskland var by the way trevligt som alltid, men vädret var ungefär sämsta tänkbara.

X

Låt någon skräddare göra ett mönster av dina byxor och sy upp ett par nya?

2012-12-03 21:39:20

Mea

@X - jo, jag har tänkt den tanken... Ska kolla med en skräddare min mamma känner. :)

2012-12-06 20:27:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk