i lätt panik

ikapiika 2012-11-25 22:39 (1 kommentar)
Men liksom, här sitter jag och försöker krama ur de allra sista dropparna helg. Varför går de alltid så fruktansvärt snabbt. I rättvisans namn går väl i och för sig veckorna rätt snabbt de också.

Helgen har gått ut på att prova glasögon, ety jag lyckades trampa på mina gamla i veckan, de fungerar fortfarande men gångjärnen är brutna så de kan ramla i bitar när som helst, samt sticka luciasockar till missT.

Glasögonprovningen har nog gett resultat, jag har varit på "finoptiker" och hittat några som jag gillar bra, samt varit på billighetsoptiker och hittat några som är ok. Jag har dividerat med mig själv fram och tillbaka huruvida de hos finoptikern är värda det minst dubbla priset och kommit fram till att de nog är det. Fast jag kan inte undgå att fundera kring hur det kan vara så stor skillnad samt känna mig lite lurad.

Luciasockarna börjar bli klara, jag har foten på socka två kvar att sticka och jag har till på torsdag på mig. Senast på torsdag ska vi se till att alla luciakläder finns på plats inför fredagens TV-inspelning. Det har repats hela helgen och det ska även repas alla kvällar utom tisdag. MissT är lugn och samlad men har varit trött under eftermiddagen, hon är dessutom lätt förkyld och oroar sig för att tappa rösten. Jag håller alla tummar för att hon ska hålla sig tillräckligt frisk i veckan. Jag har beslutat mig för att ta några timmar ledigt på fredag eftermiddag och vara publik under inspelningen och ser fram emot detta som tusan, Benny Andersson och min favorit, Helene Sjöholm är gästartister. Älskade lilla missT vilka äventyr du får vara med på!

Sen hämtade jag min "nya" bil i torsdags, den är stor och fin och bekväm som värsta soffan. Tysk "autobahn bil" at it�’s best, som gjord för att finåka på E4an. Det ända mariga är väl parkering, men jag antar att man lär sig med tiden.

Annars är det mest jobb, vilket ibland är superroligt och ibland supersvårt.

Malena!

Roligt det låter med Luciasjungandet!
Min A har gått med i Katarina barnkör (som jag sjöng i som barn) och ska sjunga i fyra (!) konserter till första advent samt flera luciatåg.

2012-11-26 11:47:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk