Jobb på zoo?

Mea 2012-11-08 22:58 (2 kommentarer)

Det fanns visst mycket där i asken. Pandoras ask, alltså. When it rains it pours, liksom. Jag har pekat ut den där rosa elefanten som klampat runt på vår arbetsplats en längre tid och nu kan elefanten inte klampa runt ostört längre. Det som är lite tråkigt i sammanhanget är att chefen liksom överlåtit på mig att lyfta problemet. Själv har hen inte vågat (?) men nu är ju elefanten "out there", så att säga, och kanske blir det bättre av det. Eller så tycker elefanten bara att jag blivit "the office bitch", men jag tror jag får stå ut med det i så fall.

AnnA

Varför skall du driva det om det är ett problem. Det är chefens sak. Och vågar hen inte, så får man antingen gå vidare eller släppa det. Att du outat känns väl som du gjort din del. Man vinner sällan något på att driva sådant här när man inte har befogenheter som chef. Fast det är min åsikt. Själv kan jag sällan hålla truten :)

2012-11-09 08:27:10

Mea

@AnnA - håller med dig. My work here is done now. Jag har lyft problemet och tänker nu inte driva det mer då det faktiskt är chefens sak. Dock känns det skönt att ha "fått ur sig" allt så det slipper ligga och skava och irritera inombords.

2012-11-09 22:34:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk