spridda tankar en fredag

alvis 2012-10-26 12:48 (inga kommentarer)
- Jag gillar fredagar då de är socialt otvungna. Det finns inga organiserade föräldraaktiviteter och vi har skapat oss en egen vana; kolla affärer, köpa något gott till helgen, ta en lyxig caféfika.

- Jag har gått ner till den vikt jag hade före graviditeten (utan att anstränga mig, äter snarare mer sött än någonsin men tror att amningen hjälper till). Känner mig nöjd med det, trodde nog det skulle ta längre tid. Dock att kroppen inte ser ut som innan, magen är till exempel mkt degig och oplatt men man kan ju inte vänta sig annat. (Kan ff inte ha samma byxor som tidigare utan har köpt nya en strl större, har dock slutat med mammabyxor nu).

- Jag och maken hade vårt första riktiga bebisrelaterade bråk i natt (eller bråk är väl att ta i, argumentation kanske..). Lilla A bara skrek och skrek, M stressades då han skulle upp och jobba och jag orkade inte själv. Att det inte kommit tidigare är nog för att hon varit förhållandevis lätt att ha att göra med även nattetid hittills. Men jag hoppas att vi löser det, trötthet skapar irritation hos oss båda och det blev en större grej än det borde ha varit. Det är nog ingen stor grej längre utan redan överspelat men som vanligt så ligger den jobbiga känslan kvar hos mig en lång tid efteråt och jag ältar lite. Är så sjukt känslig för varje liten liten ilske/irritationstendens hos honom, klarar inte av att någon är arg på mig...

- Solen skiner, vackra höstdag. Jag känner för att lyssna på musik på jättehög musik och göra lite fredagsfint.

- Förra helgen var väldigt bra, vi gjorde massor och var iväg och var supersociala. Den här helgen ska vi mest vara hemma och jag ser fram emot det också.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk