Gliiiider fram!

Anni 2012-10-23 21:34 (2 kommentarer)
Det körde liksom ihop sej idag på jobbet. När man är sjuk en vecka och sen försöker boka in alla missade möten så kan det bli lite fullt upp. Så idag hade jag ett möte fram till lunch, sen vidare på lunch med projektgruppen för att fira att dom var klara med projektet och sen skulle jag iväg till grannstaden på ett akutmöte.

Jag brukar försöka ta tåg om det går, men denna veckan är galen, så jag bokade en bil - vi har en bilpool på jobbet. Alla deras vanliga bilar var upptagna när jag ringde imorse i sista minuten, så dom tog in en hyrbil. I vanlig ordning bad jag om en liten lättkörd bil som man kan fickparkera på en femöring. Jojo, när jag skulle hämta bilen stod där en jättestor Volvo, typ halv limosin ungefär. Med automatväxel - vilket jag INTE är van vid.

Jag trixade och backade och fixade och efter fem försök kom jag ut från parkeringen, lätt svettig. Men sen, på motorvägen, blev jag KÄR! Bilen bara gled fram som en dröm, så lyxig, jag satt så skönt, motorn bara spann. Det är en sån där bil som en machoman i välsittande skräddarsydd kostym skulle köra. Stilig, diskret men elegant. Wow! Jag känner mej nästan otrogen mot min lilla skruttbil när jag får begär efter en sån snosing.

Jag ska ha den imorgon och på torsdag oxå. Hmmmmm :-)

crackgirl

Ja, visst är det en märklig känsla... så kände jag alltid när jag lånade min pappas bil i stället för min lilla Seat Ibiza Disco. Passa på och njut! ;)

2012-10-24 15:18:03

Jazzie

Nice!

2012-10-24 21:28:34


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!