det lilla och det stora

ikapiika 2012-10-23 19:38 (inga kommentarer)
Mitt liv består just nu av tre delar. Jobbet, kören och resten. i resten bakas familj, vänner och träning ihop till en smet, vilket inte känns riktigt schyst mot någon . MissT tar tid i och med att vi bråkar läxor någon timma per dag men stackars Gabo får inte mycket uppmärksamhet. Jag försöker därför att aktivt umgås med honom en stund per dag, att verkligen ta tid för honom så att han inte lever bort sitt liv framför paddan.

Idag har vi spelat barnalfapet. han har liite liite börjat visa intresse för åtminstone några bokstäver och jag håller alla tummar att han inte ska få det lika kämpigt som missT. Annars har hans skolstart gått så över förväntan. Han, som var lite frustrerad och grinig i våras är nu ganska harmonisk och rolig att umgås med. Han har hittat sin plats i klassen och trivs med att vara stor "skolkille".

Jobbet då, som hamnar som del 1. Jomen, det går faktiskt rätt bra. Jag kör mycket på "friskt vågat, hälften vunnet" för tillfället och försöker lägga ifrån mig min "senioritetsrespekt" när jag pratar med personer högt upp i koncernen. Även om jag organisatoriskt ligger rätt långt ner har mina "frågor" tillräckligt stor prislapp så att koncernstaben lyssnar. Hitintills har jag inte åkt på några stora bakslag och jag antar att jag får veta när jag gör fel. Annars är det omorganisation på gång och ingen vet egentligen någonting men jag tar det med jämnmod. En av anledningarna till omorganisationen är att man har insett att mina frågor är av ökande vikt. Om det innebär att Jag hamnar på mer framskjuten roll vill jag låta vara osagt, det tror jag egentligen inte, men å andra sidan är jag än av de få som verkligen är insatt. Nåväl det är en spännande tid.

Kören, del 2, är nog det som känns roligast egentligen. Mitt andningshål. Det har bara blivit lite mycket av det goda på senaste tiden. Nu ska körledarens fru få bebis närsomhelst så vi får nog en ganska lugn senhöst. Tur då att några galningar på jobbet dragit igång att vi ska göra ett mycket ambitiöst luciatåg. Imorgon ska jag försöka hinna med att gå på ett lunchrep så får vi se vad det blir för ett jippo.

Nu ska jag rädda sonen från sina minecraftvideor. Det är nog dags att kasta gris.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk