an eternal flame

sodanismo 2012-10-11 13:46 (2 kommentarer)
det bubblar och pyser på diverse håll och jag vete hundan om jag orkar ens hålla koll på alla bollar i luften. how's that för klyschbingo?

men jag har köpt ett nytt tangentbord, trådlöst och fint, men lite lite trängre än det förra. tangenter inte placerade exakt där de förra var och jag står i valet och kvalet - behålla eller kränga? klart jag kommer vänja mig förr eller senare men hur mycket av rättskrivandet som sitter i fingrarna ska inte föraktas.

men men. i går gick jag till tunnelbanan, här i min förort. och vem kom mötande på den lilla vägen, om inte allas vår säl. som inte verkade se mig, men jag är skarpögd alltså. och nog fan brinner det till lite grann. vad gör han därute? va? och när ska det sluta bli så när/om jag råkar se honom? nog för att stockholm är en hyfsat stor stad men det är ju inte helt osannolikt att man råkar springa på varann ändå.

nog går det ändå över bra mycket snabbare nuförtin, men ändå. nånstans skulle jag vilja sätta mig med honom och bara prata. få en förklaring, försöka förstå hur han tänkte och hur det gick så käpprätt åt helvete allting. jag vet inte, jag. åh, vad knepigt allt ska vara ändå.

Bonita!

Hur har det gått med allt kring mamma?

2012-10-11 19:04:44

Sheela

Jag har haft ett par människor som jag har känt likadant för; alltså det där att jag har velat sätta mig ner med dem och fråga vad fan som gick fel. Fast jag har aldrig gjort det, rädd för att riva upp sår antar jag. Och branden falnar, tillslut.

2012-10-12 10:13:02


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk