Fylligt

AnnA 2012-10-08 09:02 (inga kommentarer)
Helgen blev mer eller mindre fullknökad med saker. Lördag morgon långpromenad. Lördag eftermiddag 70 års kalas. Penny fick träffa massa nya människor och även en mops :)

Söndag morgon, prova på lite agility träning. Det regnade som spön i backen emellanåt, så det blev inte så mycket träning på hinder. Det var för halt. Tunneln klarade de med bravur dock. 4m att busa igenom och dessutom låg det både korv och köttbullar längs vägen, mums! Dessutom fick hon rasa runt med sin kullbror så det skvätte om dem i kurvorna. De var riktigt lyckliga. Härligt!

En snabbhandling av bullar och pålägg på storköpet innan jag körde hem. Där hemma skulle vi nämligen ha köpare på mopeden vid lunchtid. De körde ända från Göteborg, så jag lovade fixa fika när de kom. Dock sms de och sa att de kom redan vid elva-snåret. Hatar när folk kommer innan det är bestämt! Bråttom hem var bara förnamnet. Nåja, jag hann slänga av mig de blöta kläderna och pojken hade fixat det mesta redan. Pengar och moped bytte ägare och jag tror att vi var lika nöjda.

Lagade pasta och en smarrig köttfärssås med färska kryddor, lök, paprika, rödvin och en skvätt grädde.

Sen var det dags att ut och köra igen. Nu skulle vi lämna firmabilen på jobbet och skjutsa hem pojkens son. En liten runda på 10 mil fram och tillbaka. Kan säga att det blev inte mycket mer gjort igår kväll...


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007