London i mitt <3

ikapiika 2012-09-15 11:44 (1 kommentar)
Så vart det lördag igen, jag har sprungit min 6km runda, städat lite i köket (det behövs mer) och cyklat med G tilll en kompis. Jag småäter på turkos, lila och gula m&ms och tänkte laga lunch.

I veckan tillbringade jag två dygn i London. Konferensen jag var på var riktigt usel (trist att koordineringen inom mitt område inte funkar i den organisationen) men London var fantastiskt! Vi bodde mellan piccadilly och leicster square. Hade sol och lagom varmt, fick shoppat lite tweed inför hösten och allmänt bara gått runt och varit lite kär i stan. Mitt londonförhållande har varit lite kluvet eftersom jag varit där så lite men nu fick det blomma ut till kärlek och jag leker med tanken att försöka få chansen att bo där, om man verkligen vill går det säkert att ordna (den katastrofala koordinatorn i organisationen som jag besökte kanske måste bytas ut...).

Sen åkte jag från London till Hamburg, och det var faktistkt också bra, faktiskt. Frukostbuffen på hotellet var bra och jag hade ett bra möte, men Hamburg är inte London!




PooYoo

London är fina grejjor. Man är där alldeles för sällan och alltid för kort.

2012-09-18 00:59:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk