Tillbaka till skolbänken

Anni 2012-09-11 22:14 (2 kommentarer)
Det var länge sen jag gick i skolan. Trodde jag hade gjort mitt där, men idag var jag tillbaka igen. Ett av bästisbarnen tyckte att jag skulle komma och hälsa på honom i skolan och det är klart att jag ville det!

Eftersom jag inte har några egna barn är det inte direkt nåt sammanhang som jag brukar vistas i, så det var riktigt spännande. Jag kom in där i en lågstadieklass, hälsade på fröknarna och var med på en lektion. Dom hade läsläxa och lite genomgång. Riktigt mysigt.

Sen var det rast och jag gick med ut och sparkade lite fotboll, iförd ballerinaskor och kjol - med bara ben, alltmer leriga :-) Skitkul! hihi

Sen skulle dom ha matte och jag fick åka tillbaka till mitt gamla vanliga jobb, tvätta av skorna, sitta still och uppföra mej som en vanlig tråkig vuxen igen. Undrar vad kollegorna skulle säja om jag införde lite lekar på fikarasten? ...

AnnA

Varför inte testa nåt? Tror faktiskt fler än man tror hade uppskattat det. Här har vi spelat rundpingis i många år på lunchrasten och vi har haft skitkul! Fast just nu blir det inget spelande, för Penny måste ha sin promenad.

2012-09-12 11:26:37

Anni

@AnnA - mina kollegor skulle få värsta chocken. Fast de kan dom kanske behöva... ;-)

2012-09-12 22:35:39


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!