Dagarna som går

AnnA 2012-09-05 10:17 (1 kommentar)
är livet. I helgen tog pojken bort det sista från singelhögen. Den är nu ett minne blott, jippie! Själv har jag grävt bort lite mer gräsmatta och nu är det en hel rabatt längs staketet. Fyndade lite nya rosor att stoppa ner där också, Madame Hardy och Louise Bugnet. Nu fattas det bara lite andra perenner och vårlökar. Där singelhögen låg vill jag bygga en plantering av stenmur. Hittade en färdig variant också från Starka, fast tyckte den var rysligt dyr. Får väl se vad det blir.

Söndagskvällen blev mindre kul där jag blev tvungen att hämta dottern fast jag sagt nej. I min värld är det pappans sak att skjutsa dem till mig och jag skjutsar dem till honom. Så när kvällen kom och hon behövde hämtas från stan, hade han sonika tagit sig en öl och tyckte jag kunde köra. Förbannad var bara förnamnet... Nåja, man kan väl hoppas på karma.

Ikväll är det hundkurs och det ser jag fram mot. Hon är rolig att träna med, det lilla yrvädret. Äldsta dottern köpte henne en ny leksam häromdagen. Ett mjukisfår som piper. Och det är tydligen väldigt roligt när det piper, så hon övar på det mest hela tiden :)

Anni

Så du menar att ni hade en hel hög singlar på tomten? Har alla fått en dejt nu? ;-)

2012-09-05 21:55:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007