Jag är ett VRAK!

Anni 2012-09-04 22:16 (4 kommentarer)
Hösten är ju en tid av nystart och höga ambitioner. Så idag fick jag för mej att gå på ett dansgympapass. (Ja jag vet - jag är galen!)

Tänkte att det inte kunde vara för hemskt, jag menar, jag har ju cyklat och promenerat hela sommaren och fast jag är stel och har ont i en axel och lite småkrämpor så är jag ju inte helt otränad... trodde jag.

Första låten gick bra, fast jag kände mej ungefär lika graciös som ett kylskåp. Sen började människan vicka på rumpan och vifta med armarna samtidigt. Då kom jag plötsligt ihåg att koordination inte riktigt är min grej.

Sen skulle vi hopp-springa åt höger, höger, höger och sen åt vänster, vänster, AAAJ mitt knä! Hopp-linka åt vänster, nävisstnä, höger igen! Flämt, flämt, nä det är nog dags att dricka lite vatten...

OK nästa låt var nån sorts magdans där man skulle orma sej åt diverse håll. Då sa det BRAK i ryggen. Kändes faktiskt rätt bra, när jag väl lyckats räta på mej igen. Som en riktigt bra kiropraktorknäck. På vänster sida, men höger är fortfarande helstel.

Ser ni detta framför er? Halt på vänster knä, ormar med vänstra sidan ryggen och leker kylskåp med högra. Och den sabla gympaledaren bara skuttar fram och ser ut som att det inte är ett dugg jobbigt.

Jag inser att jag är en tant. Ett flämtande vrak, en fyrkantig cementkloss. Jag visste faktiskt inte att det var så illa! Antar att jag borde utsätta mej för offentlig förödmjukelse nästa vecka oxå, för det här är säkert just vad jag behöver, men GAAAAH! Kanske borde se om dom har pensionärsgympa istället? Ta med egen rullator-varianten?

OK med lite tur kanske jag kommer ur sängen imorgon... Lyftkran?

AnnA

Hahahaa, underbart beskrivet. Rädd för att jag också hade hamnat i samma fack, så jag nöjer mig med hundträning istället ;)

2012-09-05 10:00:18

Moot?

Haha underbara Anni - jag är övertygad om att du klarade dig GALANT!

2012-09-05 11:00:38

Anni

@Moot - tack för din tilltro till mej, men tyvärr måste jag erkänna att du överskattar min dansförmåga. :-) Men skam den som ger sej. Nästa vecka ska jag minsann visa den hyperhurtiga studsbollen till gympaledare att jag åtminstone är ihärdig!

2012-09-05 22:00:09

Anni

@AnnA jag skulle oxå välja hundpromenader istället, alla gånger! Mycket mysigare!

2012-09-05 22:00:59


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!