bra, mindre bra, inte bra alls

sodanismo 2012-08-28 15:21 (inga kommentarer)
på plussidan får vi ändå säga att jag var jääääävligt effektiv i mitt jobbsökande. strukturerad. energisk. fick iväg ett par-tre ansökningar per dag, minst en sju-åtta i veckan. jag skickar ju inte hej vilt, jag lägger en del tid på att sovra ut rimliga och intressanta jobb.

på plussidan även att min a-kassa har godkänts. så även inkomstförsäkring. med båda extraknäcken godkända, typ. de sätter gränserna ganska snävt, alltså. men men.

mindre käckt är att även med inkomstförsäkring så gör första tidens karens att första utbetalningen blir på mindre än 50% av en normal lön. det går ju ändå, för att det måste gå, men käckt blir det inte.

sen, don't get me started över det där att man ska redovisa vad man gör 7 dagar i veckan, men bara får ersättning 5 dagar. en arbetsgivare bryr ju sig i stort inte om vad jag sysslar med på helgerna, såvida det inte är konkurrerande verksamhet, varför ska något som INTE påverkar min möjlighet att jobba heltid påverka den ersättning jag får?

mindre bra, eller inte bra alls, är att jag har varit jävligt improduktiv den här veckan. kanske även förra veckan. får inte något skrivet, hittar inget intressant. blir typ bortsorterad "processen är inte avslutad än och om fler intervjuer genomförs kan du komma i fråga" på ett jobb som var SJUKT intressant och som jag bedömde att jag hade rätt kompetens för. och dessutom skrev en JÄVLIGT inspirerad ansökan till. och så får jag inte iväg några nya. det är en dålig kombination. jag liksom bara sitter, får ingenting gjort, lyckas inte plocka undan här hemma, bara sitter. och slösurfar. fy fan.
det är väl eventuellt bara lite pmdd som börjar göra sig påmind också. borde kanske verkligen ringa och boka en läkartid för det dära alltså. men orka.

men nu ska jag gå och yoga lite, om knäet håller, och sen ta pengar jag inte har och ta ett glas vin med en kompis. för något måste jag göra ändå. inte bara sitta här och inte få nåt gjort.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk