Skyfflat

AnnA 2012-08-13 16:41 (2 kommentarer)
grus har jag gjort i helgen. Närmare bestämt i 5 timmar i sträck. En stor hög, vi pratar kubikmeter, har legat på uppfarten länge nog. Nu djävlar ska den bort. Hej träningsvärk!
Jag har handlat träningsskor och kläder till dottern. Promenerat med Penny. Hälsat på systern och fått trattkantareller, mums! Kört dottern hit och dit, lämnat kläder till andra dottern och inte hunnit städa ett skvatt. Pojken har sorterat noter, fixat tvätt, monterat utebelysning till den mörka årstiden och tagit hand om Penny.

Upptäckt att dottern är partypingla så det förslår och festar ordentligt. Roligt att hon har kul, men kanske inte riktigt så kul. Hon är snart myndig och att förbjuda gör sig sällan någon lycka. Ingen enkel sits. Jag vill gärna tro att jag har ett normalt förhållande till alkohol, men med facit i hand och uppvuxen i en missbrukarfamilj, så vet jag hur det kan gå. Svårt.

Helgen försvann i tunn blå rök. Vad hände?

EvaP

Ungefär likadant här i bakgrund om än kanske inte riktigt lika mycket, när min dotter växte upp och bodde hemma utgick jag från att jag inte fick veta allt och jag försökte att vara vaksam. Det är en jäkla svår sits.

Du har berättat om var din rädsla kommer ifrån - ja, det tror jag du har gjort.

2012-08-13 21:21:21

AnnA

EvaP, ja visst har vi pratat om det. Och vi har pratat igen. Faktiskt tyckte jag att hon lyssnade och försökte förstå även min sida. Hon har lovat att höra av sig ofta via mobilen när hon är ute. Känns rätt bra i alla fall.

2012-08-15 14:08:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007