Bästa gapflabbet!

Anni 2012-08-01 23:04 (inga kommentarer)
Bästisen och jag har varit iväg på utflykt. En tvådagarstripp till Dalsland, jättefint! Vi åkte igår och sov över på en fin herrgård uppe i Dals Långed-trakten. Lyx! Och dom hade en massagefåtölj i sällskapsrummet. Man bara satte sej i den och sen blev man knådad och böjd och sträckt åt alla möjliga håll. Bästisen parkerade där en bra stund och kom sen in och såg lagom skelögd och rufsig ut. Jag tänkte som Meg Ryan att "whatever she's having, I'll have the same".

Igår kväll gick vi en kvällspromenad i regnet, fint, trots vädret. Och sen har vi varit kulturella på alla möjliga vis och sett hällristningar, skalbankar och museer och allt möjligt, inklusive en loppis där jag köpte en gammal bok för fem spänn. Jag tyckte jag kunde unna mej det ;-)

Idag när vi åkte tillbaka hemåt hamnade vi bakom en väglus. Det var en liten röd bil som körde mellan 40-60 km/h på 70-väg. Så fort det blev raksträcka och det fanns en chans att kunna köra om, då sänkte han farten till 40 och la sej som en propp mitt på vägen. Bara för att jävlas! Jag blir GALEN på sånt!
När vi kom till en stoppskylt tvärnitade han 20 meter framför korsningen och stod där en liten stund. Sen gasade han för fullt och körde rakt ut, utan att se sej för. Idiot!

Nåja, till slut lyckades jag smita förbi. Sen såg jag i backspegeln hur det byggdes upp en enorm bilkö bakom honom och jag tänkte bara - tack och LOV att jag slipper eländet!!

Sen fick Bästisen en idé och föreslog att vi skulle ta en titt på Hunneberg när vi ändå skulle från Vänersborg till Trollhättan. Vi åkte en lång sväng runt berget och muntrade upp oss med lite sång under tiden. Vi sjunger sååå vackert, tycker vi åtminstone själva. Det är fördelen med att yla ikapp i bilen när vi är ensamma där, ingen kan ha några invändningar!

Jo och så började Bästisen så vackert att sjunga på "Så skimrande var aldrig havet..." och vi lät så ljuva och finstämda att inte ett öga var torrt. Och så, PRECIS när vi skulle avsluta med ett stämningsfullt "...älskling, i din första kyss" då tvärtystnade Bästisen och bara skrek IIIIIIHHHH!!!!!! och pekade på bilen framför som vi just kom ifatt. Jojomensan, vår gamla kompis, den röda väglusen! GAAAAAAHHHH! Vi bara bröt ihop och gapflabbade! Och sen körde vi åt ett annat håll i nästa rondell. Hem kom vi till slut, fast nu med en ny liten ovana - att skrika för full hals så fort vi hamnar bakom en röd liten bil...

Nu har jag packat upp mej och tagit en lång varm dusch och sitter och tittar på när dom slänger omkring varandra i dansens virvlar på TV. Ska ta en kopp te och sen knyta mej. Det kan behövas efter vårt lilla äventyr.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!