segskrotsommar

ikapiika 2012-08-01 08:36 (1 kommentar)
Då barnen inte forslades ut till landet över helgen har jag nu varit hemma i massor av dagar (6) och riskerar att förslöas helt, två vändor till tippen har det i alla fall blivit och arbetsrum och ett förråd är lite tommare på saker. Mycket sortering, strukturering och släng återstår men jag vet inte riktigt om jag gitter. Tre dagar semester kvar men i morse åkte maken iväg på jobbresa så nu får barnen och jag klara oss själva. Dottern ska på bio med farmor idag men sen kanske vi ska ta oss till Västervik i alla fall för att inte försoffas helt. Eller så får vi få till nått kul på hemmaplan men att bara fortsätta med skrot i tre dagar vet jag inte om jag ska för då kanske jag blir skrot själv.

ikapiika

Syster yster ringde precis och bad och bönade om att vi skulle komma till V-vik så då åker vi nog ikväll. Bra när någon annan bestämmer åt en.

2012-08-01 08:50:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk