Jag dansar aldrig nykter....

Moot 2012-07-22 19:36 (4 kommentarer)
... det finns olika sorters killar. Det finns t ex de killar som i sitt "best man speech" börjar med att tacka sin flickvän för att hon finns och påpeka hur vacker hon är i kväll... och sedan spenderar hela kvällen med henne och dansar och har kul. När jag ser såna killar så vill jag också ha en...

... sen finns det killar (som min bordsherre) som stolt säger att "han dansar aldrig - av pricip".. trots att han söta flickvän har haft en hemsk dag då hennes brudtärneklänning gick sönder och hon fick en drink spilld på sin nya telefon. När alla dansade sista dansen så var hon uppe på dansgolvet och såg lite vilsen ut och jag sa åt honom att jag tyckte det var skitdåligt av honom att inte dansa en dans med henne - då bara flinar han. USCH! Vidare när hon strålar och säger att när hon gifter sig så skall det bli i Vegas... då tittar han på henne och utbrister "med vemdå"? Skall tilläggas att de är 35 års åldern och har varit tillsammans i en sex sju år. När jag hör sånt så tänker jag att jag har det nog bättre själv.

Annars var det ett kul bröllop - engelsmän kan festa. Träffade många gamla kollegor och det var väl så kul som ett bröllop KAN vara när man är där själv och hela tiden försöker se ut som det är ok att man är själv under första och sista dansen...

Anni

Instämmer - hellre utan karl än med en tölp!

2012-07-22 19:55:58

crackgirl

vilken skitstovel! vad ledsen man bir av att se sadana par - hur star hon ut...

2012-07-22 20:19:58

Tintomara3

Jag har aldrig gillat det där att tacka folk "för att de finns". Vad menas egentligen med det? Tack för att dina föräldrar inte gjorde abort? Och att du varit hygglig nog att inte hänga dig (än)??
Sen är det väl svårt att hålla tal om det inte ligger för en, så det kan bli lite dumt.

2012-07-22 23:21:43

Tintomara3

Vill man inte lära sig dansa åtminstone hjälpligt (och visa lite hyfs) så kan man låta bli att gå på sådana tillställningar där det förväntas. Stackars brudtärnan med den buffliga pojkvännen.

2012-07-22 23:24:42


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!