Tur och retur

Anni 2012-07-20 23:15 (1 kommentar)
När mamma fyllde år sist gav jag henne en utflykt. Hon fick själv bestämma, när, vart och hur. Det blev idag, med mej och min lilla bil, till en närbelägen liten stad.

Först åkte vi och shoppade lite. Hon skulle ha nya köksgardiner. Jag skulle inte ha nånting. Men sen kom jag hem med påsar fulla med allt möjligt och hon hittade - en liten handduk...

Nåja, vi åt en god lunch och sen köpte vi några goda hallonbakelser och åkte vidare för att hälsa på mammas gamla faster. Hon bor i en jättefin lägenhet på ett ålderdomshem, pigg och glad, fast ganska glömsk.

Hon blev jätteglad och sa gång på gång att det var så bra allting, bakelsen var god, mamma och jag var så snälla och hon har det så bra på alla vis. Jag vet inte om hon minns ens ikväll att vi var där, men hon blev väldigt glad under tiden.

Nåväl, sen åkte vi hemåt och gjorde några små avstickare på vägen bara för att det var fint. Jag lyckades hitta en liten skogsväg som jag fick tips om en gång för länge sen. Jag har bara varit där en gång och det var flera år sen men jag hittade!

Kvällen avslutades med kvällsmat hos mamma och pappa och sen var jag så slut så jag somnade i soffan. Det är ansträngande att vara på utflykt.:-)

Nu har jag röjt upp det värsta här hemma. Det såg ut som bombnedslag. Hela systerfamiljen åkte imorse, en kvart innan jag själv stack iväg, så det var grejor överallt. Nu går tvättmaskin, tumlare och diskmaskin och resten tar jag en annan dag.

Isamaria

Vilken mysig dag det låter som!

2012-07-21 10:11:46


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!