Det närmar sig

AnnA 2012-07-19 09:30 (3 kommentarer)
med resan. Självklart har jag lite resfeber. Jag har inte rest utomlands sen ungarna var små. Först för att ungarna var små och sen för att vi separerade och som ensamstående mamma fanns inte de pengarna. Eller rättare sagt, jag prioterade boendet som vi hade hela året istället för en eller två semesterveckor.

Men nu är det snart dags för vår kryssning. Och med detta vädret som har varit under semestern, gläder jag mig ännu mer. Annars lockar alltid trädgården med blommande rosor vid denna tiden. Jag hoppas på sol och bad, intressanta hamnstäder och god mat givetvis :) Igår var jag och fixade lite euro. Även om allt på båten går på kortet, så känns det bra att ha lite kontanter med sig.

Lite annat än reseförberedelser blir det också. I eftermiddag ska jag och Penny ha syskonträff med hennes bror igen. Kul att träffas med jämna mellanrum, så de får busa av sig och vi får prata om hundar i allmänhet och setter i synnerhet.

Sen måste jag klämma in ett besök till stan. Lyckades glömma min fina långkofta från MQ i ett provrum när jag handlade kläder för ett par dagar sen. Saknade inte den förrän igår och det tog ett bra tag innan jag klurat ut var jag kunde ha glömt den. Ringde runt till alla butiker jag varit i och frågade. Blev uppriktigt förvånad när jag fick napp och de hade hittat den. Lycka!!

Hur det ska gå med min plats här vet i sjutton. Vi ska vara borta 8 dagar, så det kommer att hänga på håret. Får göra en liten uppdatering i allra sista minuten och hoppas det räcker. Nu ska jag återgå till min packlista. Svejs.

Hopzzan

Men visst funkar det väl fortfarande att be Sysop om lite anstånd med uppdateringar?
Hoppas det iaf, för jag ska snart också iväg på kryssning och den varar i elva dagar...
Ha en riktigt skön resa!

2012-07-19 11:17:43

Anni

Jadå, Sysop brukar kunna fixa!

2012-07-19 12:56:12

AnnA

@Hopzzan, åh, ny blev jag nyfiken. Vart ska ni kryssa? Vi ska runt i östra medelhavet.
@Anni, jag ska maila sysop så hoppas jag det fixar sig.

2012-07-19 20:50:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007