Lite svar

Lisasan 2012-07-12 13:12 (2 kommentarer)
Lillans sjuka verkar ha stabiliserats en aning och lutar nog mer åt en rejäl luftvägsinfektion med tillhörande magstrul, än tvärtom. Ingen i övriga familjen har blivit sjuk så det bådar ju ändå gott. Fortfarande har hon hög feber, men vi kör på vanlig må-bra-behandling i form av suppar då och då som feberssänkande, god dricka, glass och annat smask som hon i vanliga fall inte får. Är man dålig så är man, då får man till och med välling till lunch om man vill.

Fick svar på provtagningarna som gjordes hos specialisten förra veckan. Det mesta helt okej, njurar, lever, röda/vita blodkroppar och så vidare. Men, man hittade en lätt igG-subklass-brist. Det behöver inte behandlas, men det är en förklaring till alla mina infektioner eftersom man då blir mer benägen att få luftvägsinfektioner. Bra att få svar på det!

Sen loggade jag in mig på apoteket för att beställa mediciner, och såg att läkaren på vårdcentralen skrivit ut B12-vitamin. Nu vet jag inte säkert, men jag kan ju misstänka att jag har en brist. I så fall börjar bilden klarna, och jag kan återigen börja hoppas på att bli frisk nog att kunna jobba snart igen. Efter semestern vill säga. Hoppas dock ändå på en veckas sjukskrivning till, det känns ändå mest lägligt!

Tintomara3

Det verkar ju gå åt rätt håll för både lilan och dig, skönt!

2012-07-12 15:05:18

ikapiika

Skönt att inga allvarliga konstigheter hittats. Du och lillan får krya på er!

2012-07-12 15:36:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may