Herr M

Elaine 2012-06-26 22:14 (7 kommentarer)
Det började rätt bra faktiskt. En helt klart godkänd profilbild och inledande chattkonversation. Lagom avvägda komplimanger vid rätt tillfällen och inte anspelningar på sex direkt efter första hälsningsfrasen. Det är alltid ett risktagande med killar som bara har en profilbild, därför har jag som regel att alltid be om fler. Så även denna gång. Även bild nummer två var till belåtenhet så herr M passerade nålsögat för en dejt IRL så att säga. Det blev en kaffedejt lördagseftermiddag.

Kaffe en lördagseftermiddag. Jag borde anat oråd redan då. Fredagsdejt med vin är betydligt mer lukrativt. Kaffe en måndag hade varit en helt annan sak.

Men kaffedejten var trots allt lyckad. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Och skrattade. Humor är sjukt viktigt för mig. Särskilt ironi och sarkasm. Han hängde med utan problem i en ganska rapp och bitvis bitsk dialog. Pluspoäng! Utseendemässigt funkade han också. Jag kanske hade valt ett par jeans med mer åtsittande passform, men det är detaljer som är hyfsat enkla att fixa till. Helt klart en kille att träffa igen med andra ord. Och han verkade inne på samma spår. Lovande.

Men. Sen hände det inte mycket mer.

Han verkade vara en kille som gillade att chatta. Mycket, ofta och länge. Om ditten och datten. Det ena och det andra. Och till slut så ville han förstås sexchatta. Han gled liksom över till ämnet med ett försiktigt "om du var här nu så....". Sexchatt är väl kanske inte riktigt min grej egentligen. Det känns lite väl pubertalt. Men i brist på annat så tänkte jag ändå att jag skulle liksom ta tillfället i akt att testa lite vad han gick för på den fronten. Vilket skulle visa sig var ett stort misstag. (Känsliga eller underåriga läsare uppmanas att sluta läsa här.)

Han inledde lite fint med kyssar i nacken och sånt. Inget fel med det. Han avancerade nivån något för att sedan avfyra den första stämningsdödaren:

"Jag vill låta tungspetsen glida längst utsidan av din skåra."

Ursäkta, men vi håller inte att skriva en Harlequinroman här. Nåja, ett misstag är inget misstag. Han kanske ville vara romantiskt finkänslig. Det kunde ju vara gulligt möjligen. Så jag lät honom avancera ytterligare. Han fortsätter:

"Känna smaken av din sav."

Alltså, jag är ingen björk. Eller något annat träd. Jag började få svårt att hålla mig för skratt och då kom den absoluta spiken i kistan:

"Jag vill sära lätt på dina inre blygdläppar och sedan slinka in en liten bit i din varma våta slida"

Jisses. Det är inte heller en gynekologisk undersökning vi genomför. Inre, yttre, whatever. Och slida. Vem använder ordet slida annat än på biologilektionen på mellanstadiet? Det finns tusen andra ord och hittar man inget som känns rätt eller är man lite för blyg för att använda f-ordet så kan man väl formulera sig på ett sätt som inte kräver att man just namnger det kvinnliga könsorganet. Och har man generellt svårt att formulera sig kanske man inte ska sexchatta.

Nåväl. Jag är ju en räddande ängel i många sammanhang så jag tänkte att jag kunde inte låta bli att vägleda den stackars karln litegrann. Jag förklarade på ett fint och diskret sätt att han gärna fick använda lite grövre terminologi för att det blev liksom så himla kliniskt annars och jag gav honom en andra chans att visa vad han gick för. Och vet ni vad, poletten trillade ner och killen visade plötsligt riktigt välslipade sex chat skills. Han var tillbaka i matchen med andra ord. Yey!

Dagarna gick och jag hoppades i min enfald att jag skulle få uppleva allt det där han skrev till mig och var helt ärligt rätt tänd på killen. Hade kunnat hoppa in i bilen vilken sekund som helst och åkt över till honom. Även om klockan var mitt i natten. Men icke. Den här killen var plötsligt hooked på sexchattandet. Han hörde av sig varje kväll. Samma tid och samma kanal liksom. Och min frustration växte sig allt större. Herregud, skulle vi liksom inte ta och ses istället? Men nej, det var curling och det var fotboll och det var förkylningar och gud vet allt.

Behöver jag tillägga att jag ledsnade och satte punkt?

Efter drygt tre veckors radiotystnad fick jag ett SMS en sen torsdagskväll:

"Jag är hård."

Jag svarade bara:

"Sorry. Men min slida har tyvärr slut på sav för säsongen."


Anni

:-D

2012-06-27 00:07:21

Sheela

Haha, härlig replik!

2012-06-27 07:22:02

Moot

HAHAHAHA!

2012-06-27 07:56:11

Corn

Hahaha!

2012-06-27 08:51:36

Aurora

Hahaha!

2012-06-27 15:03:04

Smulmia

Fan va bra svarat! :-D

2012-06-27 17:12:54

Bonita!?

Hahahosthost ursäkta men jag äter här.,

2012-06-27 20:27:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-06-22
Antal texter
147
Övrigt
Valspråk