semester dag 1

.jag 2012-06-25 13:02 (2 kommentarer)
tror helgens extrema slöande har gjort nytta, för nu sitter jag här och känner mig nästan frisk igen. lite snuvig, lite rosslig i halsen, men ingen feber, ingen huvudvärk, ingen trötthet. så jag tog valpen med mig och gick ut i skogen i nästan två timmar, härligt efter att knappt ha gjort något annat än varit i stillhet i flera dagar. rätt fint väder är det faktiskt också, blåsigt men soligt.

nu sitter jag här och ska betala räkningar, och bankens sida är fruktansvärt seg just nu. vet inte om det är för att alla människor är inne och gör bankärenden samtidigt eller om det är något annat som spökar. för varje klick tar sidan helt orimligt lång tid på sig att ladda, eller så som det var förr, på de uppringda modemens tid. MEN JAG HAR JU TID, herregud. jag byter flik och skriver lite här medan jag väntar. det blir lite splittrat, men jag har väl ändå inget speciellt att berätta. midsommar kom och gick, varken jag eller mr S åkte på någon fest. jag för att jag inte orkade, mr S för att det visade sig att de som han helst hade velat träffa på den festen inte skulle dit. lite fräckt mot värdparet kanske, men det är ju inte mitt bekymmer.

nu är jag i alla fall klar med betalningarna och har faktiskt oförskämt mycket pengar över. fick tillbaks på skatten plus att jag fick min löneökning retroaktivt från första april och så var det lite traktamenten och retroaktiv övertidsersättning och grejer. plus en sabla massa övertid från förra månaden förstås. så den här månaden fick jag ut mer efter skatt, inklusive en mastig engångsskatt på det retroaktiva, än vad jag har i bruttolön. MAN KLAGAR INTE om jag säger så. så nu har jag suttit och pytsat omkring virtuella högar med tusenlappar in på olika konton. och jag har haft min beskärda del av att leva på marginalerna, så det känns nästan lite overkligt. och nästan en smula otäckt, som att det inte skulle vara tillåtet att ha det bra utan att något obehagligt och dåligt väntar runt hörnet. men det får väl stå där och vänta då, om det finns så lär jag inte kunna göra något åt det i alla fall.


funderar på om jag ska UNNA mig något, men jag vet inte riktigt vad det skulle vara. jag kan inte komma på någonting jag saknar (det ska var vara den där shopping-genen då), så det får väl vara tills jag kommer på något. nu ska jag sortera papper och sedan fortsätta ha semester.

AnnA

Underbart! Var du glad att du saknar shoppinggen, alltför många verkar ha fått dubbel uppsättning :)

2012-06-25 15:32:01

crackgirl

Man MASTE inte gora av med overflodet! Spara det till samre tider i stallet, man vet aldrig vart livet tar en i framtiden... (fran en som larde sig den harda vagen)

2012-06-25 15:42:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.