rädd för charter?

ikapiika 2012-06-23 08:53 (2 kommentarer)
Imorgon bokstavligen mitt i natten ska vi åka till vår Grekö. Vi hoppas såklart att Grekland står kvar hela tiden vi är borta och att det går att få tag på mat och andra grejer men detta är jag inte så särskilt orolig för. Nej det som stressar mig nu, förutom packning, som ju är min alldeles egna pet peive, så nojar jag lite för charter. Inte så mycket för flygningen självt utan för incheckning och allt runt den.

Jag flyger mycket och anser mig väldigt resvan, men jag har typ aldrig flugit charter. Och även om det står SK på flighten så har jag förstått att de vanlig SAS pryttlarna inte gäller, att Ms guldkort inte gäller, att det ska vara någon annan typ av incheckningsautomat som STÄNGER sådär drygt en timma innan. Sen kommer det i mina fördomsfulla apokalypsvisioner vara fullt av människor som aldrig varit utanför sin hemort och flyger för allra första gången och därför inte har en susning om hur man går igenom en säkerhetskontroll vilket innebär att vi missar flyget.

Nu tror jag inte att det kommer att bli så, jag tror att det kommer att funka alldeles utmärkt. Det är bara att det hade känts så mycket lättare med reguljärflyg. Jag gillar inte att inte ha kontroll.

crackgirl

Ni overlever nog. Mina foraldrar jetsettar nastan konstant jorden runt i forsta klass med guldkort och allt vad de ar, men de blandar mer an garna upp det med att aka charter med pobeln. Om man daremot anser sig former an andra och inte ar beredd att acceptera att de laga priserna kommer med en lagre serviceniva, da ar nog charter inte det basta alternativet...

2012-06-23 17:33:08

Ikapiika?

Nu är vi incheckade och klara. Barnen leker i sjörövarskeppet. Semestern kan börja.

2012-06-24 05:12:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk