Penny växer

AnnA 2012-06-21 21:38 (2 kommentarer)
så det knakar. Benen börjar bli lite långa och skrangliga, men än har hon den mjuka valppälsen kvar. Igår kväll var jag och väninnan vid en liten sjö i närheten och fikade. Penny fick prova på att bada för första gången. Det var kul och lite läskigt, men mest kul. Om man sprang lite så kunde man försöka fånga vattendropparna. Sen provsmakade hon mest på allt möjligt hon kom åt. Trädrötter, musslor och en gammal bulle.

Väl hemma igen blev vi inbjudna till grannen på fika. Vi har knappt umgåtts, mer än hälsat och pratat om barn och väder. Trevligt.

Dock var Penny orolig på natten. Fast hon fick ut flera gånger slutade hon inte att gnälla. Det slutade med att jag fick sova en stund hos henne i biabädden. Inte alltför bekvämt men väldigt mysigt att gosa ner sig med henne. Och hon blev lugn och sov gott.

Vaknade dock med förkylning och migränen från kvällen innan satt fortfarande kvar. Inte kul. Klockan 10 hade jag petat i mig lite frukost och piller så jag kunde köra till jobbet ändå. Massvis med leveranser att fixa papper till. Tjugo över fyra stämplade jag ut, ganska mör.

Nu har jag bara vanlig huvudvärk, hosta och äckelont i halsen. Missade pojkens spelning ikväll bara för det. Trist, för den är verkligen mysig i stadens park, där man kan ha lite picknick samtidigt som man lyssnar till fin musik.

Nu är det sängen nästa.

EvaP

Glad midsommar, AnnA!

2012-06-22 05:34:29

AnnA

EvaP, önskar dig detsamma!

2012-06-22 11:30:12


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007