fortsättning på måndagen

.jag 2012-06-18 17:56 (1 kommentar)
jobbade i 11 timmar, åkte och handlade, åkte till apoteket, lyssnade i 30 minuter på en sur kärring som gormade och skrek över att hon inte fick byta ut den medicin som hennes läkare skrivit ut, mot en annan som hon själv ville ha, som om det vore apotekspersonalens fel. tröttsamt. hämtade ut värktabletter och en ampull kortison, eftersom FOTJÄVELN tydligen bestämt sig för att den som får för sig att löpträna ska minsann straffas med smärtor som aldrig går över. har ringt till ortopeden, men det är ju semestertider och gud vet när man får komma till där, det brukar vara flera månaders väntetid. så i höst kanske. men det är lika bra att ha kortisonet redo ifall ifall det kommer något återbud eller så. det har hänt förr, så kanske händer det igen.

jobbet äter mig levande just nu. nu ska jag bara jobba den här veckan och sedan är det semester. imorgon är det jävelrevision från helvetet. överlever jag det så överlever jag förmodligen allt i jobbsammanhang. min chef ger mig inte 5000 i löneökning, jag får nöja mig med 1500 och att han lovat att se över hur min tjänst ser ut, och därmed också lönebiten, efter säsongen. det känns väl rätt okej. och att bli erbjuden 1500 är väl ändå rätt okej om man ser till vad andra har fått. så ja, jag är väl ändå rätt nöjd.

åkte hem, hittade ett brev i brevlådan. FRÅN ETT FÖRLAG. jag höll på att dö. tänkte att det var säkert ett "tack men nej tack" eftersom det gick så snabbt, men det var bara ett "vi har mottagit ditt manus och kommer att höra av oss igen inom 3 månader". puh. vet ju som sagt inte riktigt vad jag VILL ska hända.

blev sams med mr S. han hade köpt försoningsjordgubbar. jag också. nu ska vi äta dom och kolla på twin peaks. ute regnar det. men det är okej. just nu är det okej.

Bonita!

<3

2012-06-18 18:31:40


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.