Rena snurren

Anni 2012-06-17 18:44 (4 kommentarer)
Jag har fått karusellyrsel! Det är tydligen nån liten kristall i örat som hamnar i fel hörselgång eller nåt, usch vad det snurrade imorse! Men jag gick till vårdcentralen och där var en snäll doktor som vände mej hit och dit och lyckades få vad det nu var i öronen på plats igen. Så nu är jag bara lite yr och trött och känner mej konstig.

Det var ett äventyr i sej! Han hade aldrig gjort det innan, men kom in med en tjock läkarbok och läste innantill och så fick jag vara försökskanin. Först fick jag slänga mej handlöst bakåt och landa med huvudet i hans knä, sen skulle jag vända huvudet åt ena hållet i några minuter och sen åt andra och sen titta ner i golvet, och då snurrade det bra! Sen när världen hade stannat igen, då skulle jag tydligen vara ok. Och konstigt nog slutade det snurra! Faktiskt! Helskumt!

Mamma och pappa kom hit på lunch och hjälpte mej att köra och hämta lilla Voffan! Hon ska vara hos mej nu en vecka medan hennes matte åker iväg på semester. Sötskruttan, nu ligger hon vid mina fötter och sover. Det blir väl bara lite lugna promenader här tills jag är bra igen, men det är skönt med sällskapet. Jag kan ju gå rakt i alla fall och pappa har lovat att ställa upp som extrahusse om det behövs.

Nu ska jag sitta still i soffan en stund och se om jag piggnar till. Det är skönast att inte behöva använda huvudet...

ikapiika

åh, det är hemskt. Jag hade det för några år sedan och fasar för att det ska komma tillbaka. Men OM det kommer tillbaka ska jag gå till doktorn och bli snurrad på, för det verkar ju funka.

2012-06-17 19:18:03

Anni

@ikapiika Det blir mycket bättre i alla fall, jag är fortfarande konstig och lite småsnurrig, men inte så där illamående-yr som imorse. Tack och lov!!!

2012-06-17 20:30:36

Corn

Kristallsjuka va? Gräsligt! Tur det känns bättre nu.

2012-06-17 22:45:34

Anni

@Corn, ja det är hemskt, men idag mår jag bättre. Så länge jag inte lutar huvudet bakåt och tittar åt vänster... så det försöker jag låta bli.

2012-06-18 15:51:43


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!