Alltså det här med fotboll

Moot 2012-06-12 10:35 (5 kommentarer)
Man får liksom inte säga att man inte är intresserad utan att få en lektion i att det hör till att man skall kolla. Det jag avskyr mest är folk som tror att jag ljuger när jag säger att jag inte bryr mig.. och tror att jag tittar i smyg. Varför skulle jag göra det??

JAG TYCKER DET ÄR SKITTRÅKIG! Alla får ha sina intressen och jag säger inget om det - men jag bryr mig inte om skiten. Det är ju bara en LEK!

Det värsta är folk som typ antyder att jag är mindre intelligent som inte tycker om fotboll. Jag skulle kunna säga detsamma... men som sagt - alla har rätt till sin åsikt.

Och NEJ - de är inte ens snygga och även om de var det så är jag inte så ytlig att jag skulle sitta där och glo bara för den skull.

På tisdag nästa vecka är jag tvingad att titta dock... ett jobbevenemang som jag inte kommer undan. Jag var dock lite proaktiv och såg till att vara den som bokade restaurangen. Så istället för att uggla på nån sunkig sportbar så skall vi nu titta på Josefina på Djurgården.

Blah blah blah - har inget vettigt att skriva idag :-)

Ännu en gång vill jag poängtera att detta INTE är kritik mot dem som tittar och engagerar sig. Låt mig bara får ha min åsikt :-)

Mucklan

AMEN! och hur i hela världen gick det till att jag blev sambo med en inbiten Bajare?
Igår satt jag i soffan och surade lätt för att matchen var på istället för något som går att titta på. Fick märkligt nog inte för mig att gå därifrån. Galet. Bara satt där som en zombie och dumglodde medan jag tänkte på annat. Så nej, det hjälper inte heller att ge det en chans. Det är URTRIST!

2012-06-12 11:02:59

kicko

Jag har kommit så långt i min tillvänjning vad gäller sport att jag kan se på hockey - det har t.o.m hänt nån gång att jag engagerat mig en smula i matchen. Men fotboll är snortråkigt och matcherna är alldeles för långa. Och snygga? De må möjligen vara hänt, men de har ju för långa shorts och pösiga tröjor för att man ska märka sånt. Nakenfotboll kanske vore nåt?

2012-06-12 13:11:35

crackgirl

Haller helt med. Fattar inte varfor det ar sa svart att forsta for vissa att man verkligen inte bryr sig. Och att du skulle "ljuga och titta i smyg".... please.

2012-06-12 13:23:15

Jazzie

Får fullt medhåll härifrån. Folk kan väl titta hur mycket de vill, men måste vi alla gilla det? Nej tack säger jag.

2012-06-12 21:57:35

AnnA

Nä, inte speciellt kul om ni frågar mig. Fast jag skulle aldrig sitta och dumglo på burken om där inte var nåt intressant heller. Då slösurfar jag bort tiden istället. (som om det var bättre?)

2012-06-13 08:47:01


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!