Type A och overachiever

Moot 2012-05-24 11:13 (3 kommentarer)
Fick en inbjudan till en middag nyligen. Det var en kollega i branschen som ville dra ihop ett gäng "overachievers och Type A kvinnor". Jag funderade på om hon hade skickat fel... men nej hon tyckte jag till hörde den gruppen och ville dra ihop ett gäng driftiga kvinnor som hon kände....

.... är det så jag uppfattas? Kanske inom jobbet? Hon är i och för sig min motpart - eller den jag jobbar mot.. så vill hon ha något från mig så får hon det - oavsett om det är helg eller kl 2 på natten (om jag är vaken). Kanske uppfattas man som det då.

Den som VERKLIGEN känner mig skulle nog inte uppfatta mig så dock... haha som det ser ut hemma hos mig nu. Eller jag vet inte... jag kallades "lat" så många gånger som tonåring att det är det fulaste jag vet.. jag vill absolut INTE uppfattas som lat så utåt ser det väl bra ut. Ingen skulle ju få hälsa på mig som det ser ut nu ;-)

Blah blah bara funderar! Bäst att jag jobbar vidare så jag kan leva upp till mitt rykte!

crackgirl

Jag far inte alls intrycket att du ar lat! Du ar ju sa bra pa allt du gor att ingen nagonsin skulle tanka pa dig som annat an Type A. Fast om jag skulle bli inbjuden till en middag for "over achievers & Type A" skulle jag nog tackat nej... visserligen har jag varit sadan till 150 % sedan jag var liten, men jag tycker det ar trottsamt att umgas med "likasinnade", speciellt som dessa tillstallningar sa ofta sparar ur till rena skrytfester.

2012-05-24 12:11:34

Anna

Jag tycker du snarare skulle fundera över om det verkligen är så att Type A och Overachiever är något positivt och om du verkligen vill koppla ihop det med ordet driftig?

2012-05-24 13:17:37

Moot

@crackgirl: Nej fasan vore ju om någon trodde jag var lat så jag håller skenet uppe... men jag ÄR lat - megalat ;-). Jag tackade ja för om hon anser att jag passar i där så borde andra vara som jag... alltså trevliga haha.

@Anna: Nej jag tyckte inte det lät positivt... jag tycker att det låter som man är besatt av något.. så inte alls positivt. Men fortfarande förvånad att någon tycker jag passar in där :-)

2012-05-24 22:02:24


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!