Gröna fingrar

Anni 2012-05-12 23:18 (2 kommentarer)
Det blev en plantera växter på balkongen-dag. Ringde mamma och drog med henne till plantskolan och fyllde bakluckan. Sen ringde vi hem och beordrade pappa att koka kaffe åt oss, fikade och sen planterade i rabatterna.

Sen åkte jag hem och planterade i lådor på balkongen, persilja, sallad, krasse, rosmarin, pelargoner och en marguerit, och nån liten blå sak som jag inte vet vad den heter. Jag fick jord i ögonen, håret, såg ut som en dammhög!

Då kom tjejerna cyklande, med vin och sushi. Och där stod jag! Men ok, dom fixade allt i köket, drog fram dammsugaren och fick undan all jord på golvet medan jag skuttade in i duschen. Det är vänner det, som känner sej hemma på all sätt och vis.

Sen höll dom på att flabba på sej när dom fick syn på mej, för dom hade pratat om att jag gjorde mej så tjusig medan dom kom cyklande, svettiga och i vardagskläder. Jag kom ut i en trasig gammal t-shirt och uråldriga joggingbrallor med hål på knäna. Typ just såna kläder som jag borde slängt för länge sen. Men nåja, jag hade i alla fall inte jord i håret. :-)

Nu har vi repat igenom diverse sånger inför midsommarfesten, ifall vi skulle få för oss att stå för underhållningen. Grannarna svär säkert och tycker vi borde sova så här dags, men äh, vadå, det är ju lördag.

Trevlig dag på hela taget.

Dorizzz

:D

2012-05-13 12:52:15

AnnA

Härligt!

2012-05-13 14:10:25


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!