dum dummare

.jag 2012-04-30 19:39 (5 kommentarer)
fan, att man aldrig lär sig.

har faktiskt ALDRIG ställt frågor i stil med "tycker du att jag ser tjock ut" eller liknande till någon pojkvän, någonsin. så nu ikväll satt jag och slösurfade och hamnade på någon sida där det gavs tips till killar vad de skulle svara på frågan "ser min bak stor ut i de här byxorna", och framför allt vad de INTE skulle svara, om de fick såna frågor. jag tyckte det var lite småroligt och läste upp det högt för mr S. och han bara "jamen om man GILLAR stora bakdelar då", och där skulle man ju för fan bara HÅLLIT KÄFTEN, men ut flög frågan "jaha, gillar du min bak för att du tycker att den är stor, eller är det av någon annan anledning"?

och ja, vad man än svarar på den frågan så blir det ju FEL, och det är bland annat därför jag inte ställer den typen av utseenderelaterade frågor. förrän nu ikväll alltså. och nej, det var ju inte så jävla smart gjort. jag frågar inte eftersom jag inte vill ha något svar, det man inte vet har man inte ont av och lalala. patetiskt att man lyckas förflytta sig till sitt mentala högstadium fortare än någon hinner blinka. och så lite pms-självömkan på det.

gör om, gör rätt.

crackgirl?

Men stopp nu.... det kan ju lika garna vara sa att han sade det som ett skamt!!! Dvs for att skamta tillbaka! Det var i alla fall det forsta jag tankte nar jag laste. Fast jag haller med om att man bor undvika sadana fragor till sin respektive... om inte annat for att det ar sa typiskt tjejigt och maen tycker det ar skittrakigt att prata om sadant. KRAM!

2012-04-30 20:51:01

Moot

Sen är ju "stor" relativt.. tror att när han säger "stor" så menar han nog bara att en tjej HAR en bak. Hade jag varit kille hade jag inte velat haft en tjej med icke existerande bak och jeans som hänger (sen hade jag inte velat ha någon med min enorma lagårdsdörr heller hahah)

2012-05-02 07:45:17

.jag

@crackgirl: nej, inget skämt...sen är det förstås skillnad, precis som @Moot är inne på, på att ha "lite former" och att ha en röv som en halv världsdel. men han sa sig ju åtminstone vara nöjd som det var, fast det är just det jag hatar med den här typen av "diskussioner" eftersom det ändå inte finns utrymme för något annat än att hålla med och/eller vara diplomatisk pga att man inte vill såra den person som frågat.
note to self: ta ALDRIG MER upp detta ämne. har ju funkat bra i 43 år hittills.

2012-05-02 16:59:45

-poo-

Det går att utnyttja det där för ett visst underhållningsvärde (som karl åtminstone) genom att då och då slänga ur sig "vaddå, säger du att jag är tjock?!" som svar på nästan vad som helst. Just sayin.

2012-05-03 08:52:35

.jag

@-poo-: vet faktiskt inte om jag ser underhållningsvärdet i det...

2012-05-03 17:16:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.