Eftermiddagstrött

Mea 2012-04-28 17:41 (inga kommentarer)

Jaha. Här sitter jag och känner mig nyvaken. Fortfarande. Fastän jag varit uppe flera timmar. Jag förstår inte riktigt detta. Det är som med en text som Moot skrev för ett tag sedan, om att hon alltid var trött. Så är det för mig också. Men nu är det nog också så att dagens trötthet är lite tysklandsreserelaterad (klev upp i ottan igår och reste sedan hemåt mest hela dagen). Tyskland var trevligt men jag måste ta mig för att resa dit privat någon gång också, och inte bara i tjänsten. Denna gång hann jag i alla fall in på en matvaruaffär och en bokhandel under en typ ledig halvtimma, så jag fick med mig lite tyskt godis och Mezzomix hem, men någon bok hann jag inte välja ut och köpa (men det var en mysig atmosfär i bokhandeln).

Och nu ska jag.. eh... jag vet inte riktigt. Kanske vänta på att pojkvännen tränat färdigt och ringer och hör om vi ska käka något. Typ så.

Och så har jag klämdag (= är ledig) på måndag! Så skönt! Jag borde hinna vakna ordentligt till onsdag när jag ska jobba igen nästa gång.

Bis bald!


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk