Kaos och kul!

AnnA 2012-04-28 07:17 (inga kommentarer)
Sista dagarna har varit minst sagt kaotiska på jobbet. Helt plötsligt hade jag hur mycket som helst att skicka till olika ställen i världen. När jag egentligen borde lagt dagen till betydligt mer bokföring med tanke på bokslutet. Dessutom kom ägaren och ville att vi skulle visa dottern, som ska sommarjobba hos oss, hur vårat arbete fungerar. Skitbra timing! Hon fick helt enkelt sitta med när jag gjorde sändningar. Lägg därtill en rysk kund som ville ha alla tullpapper för påseende, till den stora maskinen de köpt. Jag fick en halv dag på mig, tack, idioter.

När dagen var slut var jag också rätt slut i huvudet. Pojken och jag åkte och köpte en landgång. Precis lagom jobbig matlagning :)En cider slank ner till den också. Sen sjönk axlarna minst en våning. Kvällen tillbringades i soffan framför några avsnitt av desperate housewives, ätandes cashewnötter.

Dottern sms:ade och berättade att hon fixat sitt sommarjobb. Härligt! Hon har sökt massor och äntligen fått napp, så glad för hennes skull. Jobbet är ju liksom första steget mot friheten. Jag vet att hon längtar efter att få flytta hemifrån och få rå om sig själv. Och jag förstår henne. Själv flyttade jag hemifrån när jag var sjutton.

Vi har långhelg vi också. Härligt med 4 dagars ledigt. Idag skall pojken shoppa present till mig för kommande födelsedag nästa vecka. Har bl.a. önskat mig en resväska och kamera till vår stundande resa. Själv ska jag på jakt efter en lagom stor hundbur att ha på jobbet och ett valphalsband. Det finns lika mycket att välja på, som hundraser. Det ska bli kul! Självklart måste jag ringa uppfödaren och höra hur det är med valparna också. Idag är det 2 veckor kvar tills hämtning :) Gissa om jag längtar!


Ikväll ska vi gå ut och äta med pojkens musikkollegor. Det blir en ny restaurang för oss, vilket alltid är roligt. Sen blir resten av helgen varvad med lugn och ro, trädgårdsarbete och lite umgänge med goda vänner som har bjudit in oss.

Nu ska jag surfa på hundburar.
Ha en skön helg!
Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007