ge mig lite självförtroende TACK

.jag 2012-04-23 17:51 (3 kommentarer)
men vad är det med mitt självförtroende egentligen? ja, det är väl kanske inte jättemycket att skryta med, men nu dippar det rejält. löptränade efter jobbet, tränade intervaller för det ska ju vara bra fast jag tycker det är rätt tråkigt. och jobbigt men i alla fall. höll ett bra mycket högre tempo än jag brukar, saktade ner när det kändes som att jag skulle dö, gick i rask takt bara precis så länge att det inte kändes som att jag behövde syrgas längre och sedan iväg i ett för mig högt tempo igen. i drygt fem kilometer. och så tycker jag ändå att jag är lite kass, slö, har dålig kondis osv.
och så var jag och hjälpte till på en hundtävling igår och skrev protokoll i den klassen jag tränar för, och där var det väl folk som misslyckades med både det ena och det andra utan att världen gick under för det, och okej, valpen och jag var väl inte i klass med dom som vann, men jag tror banne mig att vi hade kunnat ro hem ett förstapris. och sen skrev jag protokoll i klassen över och där finns flera moment som valpen redan kan rätt bra. nu är jag i och för sig inte besatt av att tävla, men jag vill gärna visa att det går även om man har en ras som inte är förknippad med tävlingslydnad. och så tycker den lokala rasklubben att det är kul och bra reklam för rasen, och så tycker min brukshundklubb att det är kul och bra reklam för dom. och själv håller jag bara på och näe, jag kan inte tävla än på länge, jag är för dålig, vi är inte klara än på långa vägar.


BLÄ. varför gör man så här? jag blir trött på mig själv.

AnnA

Klart du ska! Man dör inte, jag lovar. I så fall hade jag varit död nu. Min första tävling i lydnadsklass 1 resulterade i 39 fina poäng. Och jo, jag överlevde, hunden också ;)

2012-04-23 19:13:59

Sheela

BLÄ, ja. Jag gör likadant och det är ju onekligen dumt. Nu hivar vi ner Jante från axeln tycker jag! (Åh så lätt sagt.)

2012-04-23 20:28:57

crackgirl

Sluta genast! Du ar 100 ggr battre an du tror!

2012-04-24 04:05:26


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.