Prokrastinering vs. Mognande frågor

ikapiika 2012-04-13 17:43 (1 kommentar)
idag hade jag möte i mitt forum som jag driver. En samling högt uppsatta gubbar (och jag...) träffas halvårsvis och diskuterar strategiska frågor i mitt ansvarsområde. Mitt forum har etablerats som en del av ett projekt som ska vara klart till årsskiftet men alla gubbar var rörande överens om att forumet måste fortsätta vilket känns bra. Inför dagens möte hade jag några frågor att förbereda vlket kändes oöverstigligt jobbigt. I onsdags då jobbet skulle göras blev jag dessutom tvungen att vara hemma med sjuk gabo. Gabo klarade sig dock bra själv med filmer och tvspel men inte fasen fick jag gjort något ändå. Jag gjorde allt och inget inklusive att försöka skaka liv i gamla ibooken.
Igår var jag i lätt panik och på tåget fram och tillbaks till huvudstaden rafsade jag ner några funderingar. Och se, när jag sen väl satte mig hemma gick det rätt snabbt och blev rätt bra.

Jag undrar om det är för att prokrastinerandet sätter kniven på strupen som det går lättare att producera när man verkligen måste eller om frågorna mognar i bakhuvudet medan man gör annat?

tori

Jag tror det är en kombination, stenhårt! (funkar likadant, nämligen.... panik och ångest, och sen går det fort som sjutton.)

2012-04-13 19:40:40


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk