Morgon

AnnA 2012-04-01 07:23 (2 kommentarer)
och bara jag uppe. Solen har precis börjat stiga över hustaken. Det är kallt idag, över 4 minusgrader. Vårblommorna ser lite ledsna ut, men de repar sig. Blåsten har avtagit så förhoppningsvis blir det lite påtande i trädgården idag. Annars får jag väl påta här inne istället med mina fröplantor. Vissa börjar bli stora och dags att skola om.

Igår hade Pojken och jag en mysig eftermiddag på stan. Vi köpte presenter till hans son, som snart fyller år. Och sen hittade vi lite kläder till Pojken också. Trillade över perfekta kvälls/utetröjor till både han och mig. Navyinspirerade blå/vitrandiga med foder i en klassisk modell. De fick också följa med hem.

Sen var vi tvungna att tramsa oss och skicka iväg ett mms till dottern, där vi provade dem framför spegeln. De såg nästan likadana ut, så det var "vi har samma träningsoverall på semesternvarning" ;) Hm, det var inte lätt att fota sig själv med mobilen. Hur gör folk?

Shoppingrundan avslutades med en mysig fikastund på ett café. En annan cafégäst la beslag på vår uppmärksamhet. Troligen väldigt intelligent, av böckerna han la på bordet att döma. Efter ett tag började man dock undra lite. Böcker och papper lades i fina, raka högar på bordet. Bord och stolar flyttades många gånger till exakt vinkel, stolen kläddes in med en sliten kudde och en gammal t-shirt. Sen, efter en god stund började han bläddra i en tidning, stryka med penna och till sist riva ut blad som han omsorgsfullt vek ihop. Han störde ingen, utan det var bara intressant att beskåda.

Nu är det dags att gå igenon deklarationen en sista gång och sedan skicka in den.
Ha en skön söndag!

Dorizzz

Ni matchar!!! ;) Sålänge det inte är gredelina prasseloveraller är det okej!

2012-04-01 15:10:21

AnnA

Skulle precis skriva @ och Dorizzz i mitt svar, men det var ju ingen mening. Saknar dig! Och jag lägger det på minnet, matcha är ok alltså :)

2012-04-03 19:36:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007