Dammat av mej

Anni 2012-03-31 19:58 (inga kommentarer)
Morgonpromenad med goda vännen imorse, det var en bra start. Kall blåst men fint och soligt ändå och jätteskönt att promenera och prata med henne.

Sen åkte jag och köpte vårblommor till balkongen. Just när jag skulle in i affären började det snöa lite smått - kändes inte helt rätt att köpa penseer då... Nåja, jag har hopp om vår så småningom så en liten kruka blev det.

Sen hem och fixa mat och städa lite och tvätta och pyssla. Planterade blommor och pratade med Syster i telefonen länge, länge, länge. Vi kan ju aldrig sluta när vi väl kommit igång.

Sen var jag inne på stan igen och lyssnade på fin musik. Mammas kör hade genrep och det var jättefint. Missar tyvärr konserten, men nu fick jag ett litet smakprov i alla fall. Sen cyklade jag hem i värsta iskalla motvinden. Hurr! En dusch senare är jag nästan upptinad.

Just när jag tänkte slå mej ner i soffan med en film och inte göra nåt mer idag, då ringde bästismannen och ville hitta på nåt. Så han övertalade mej att gå ut och kröka ikväll. Hmmm... orkar jag det? Nåja, jag ska hänga på alla galna upptåg, det har jag bestämt mej för. Sitta hemma och tråka gör jag alltid annars.

Han får väl komma hit och inspirera mej lite, för att motivera mej att byta pyjamasen mot nåt snofsigare ;-)


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!