uschelmamma

ikapiika 2012-03-29 21:36 (2 kommentarer)
Denna vecka har hitintills blivit lite mycket, sena kvällar, mycket jobb och sjuk make. Imorse åkte jag hemifrån 05.30 och kom hem vid 20. Efter en mycket snabb middag och läxläsning med T flippade jag. Flippade för att barnen inte kan slita sig från TVn. För att T skulle göra läxan fick jag hota med att säga upp disneychannel. För att de skulle masa sig upp för trappan rök även nickelodeon och cartoon network. (För övrigt hatar jag dessa kanaler, särskilt c.n. och skulle gladeligen säga upp dem). När Gabo började trilskas och leka kurragöma istället för att borsta tänderna röt jag med värsta argmammarösten och skällde som tusan. Även ,T som egentligen inte gjorde något fel, fick en rejäl släng av sleven och blev ledsen givetvis.

Efter att ha gått ut och räknat till 10 i trädgården kom jag in och bad om ursäkt.

Jag är nog helt enkelt inte mammamaterial egentligen, jag är stresståligt som ett asplöv och har tålamod som en tvååring.

Jane

Men du, du bad ju om ursäkt! Jag tror ju att det är en jättefin lärdom att ta med sig ut i livet. Att folk ibland är ur balans, (lära sig se det, lära sig känna igen det hos en själv) att man får lov att bli arg ibland men att det inte betyder att man inte tycker om varandra och att det är viktigt att be om ursäkt efteråt.

2012-03-29 21:42:40

crackgirl

Du ar langt ifran den enda... det ar normalt att bli arg och mycket sundare an att kora martyrstilen och bita ihop, och tiga och lida som en del gor.

2012-03-30 00:14:06


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk