sliten

ikapiika 2012-03-25 20:37 (inga kommentarer)
Jag behöver ha en helg till, minst men det är ju som tur är inte så långt till påsk. Igår sjöng vi Carmina på UKK. Det var kul och gick bra och vi fick fina recensioner i UNT, gott så.

Natten till lördag tyckte missT att det var morgon 05.40. Jag fick henne att inse att 8 åringar borde kunna klockan och inte gå upp före 7 men hon kunde inte somna om, (och inte jag heller egentligen, trots att jag låg kvar till halv åtta) och var hungrig vid halv sju... VARFÖR i hela friden vaknar den ungen så toktidigt på lördagarna? Det finns ju ingen rim och reson i detta, hon börjar ju dessutom att bli stor. Till problemet hörde att hennes väckarklocka uppenbarligen har dåligt batteri för den funkade inte så att hon kunde få ut något vettigt av det.

Nåväl, efter en snabb middag med ett glas vin på lokal med körkompisar efter konserten åkte jag hem och var helt enkelt knäcktrött. Gick och lade mig hyfsat tidigt men sov halvuselt på grund av allmän stress, snarkande makar och hostande barn, som dessutom behagade kissa på sig sådär vid fyra.

Upp i ottan i morse också tack vare kombon gudstjänstsjungning (dottern denna gång) och sommartid. Usch!!! Men gudstjänsten var fin. Efteråt gick vi på stan bland alla bandysupportrar i det fina vädret. Tre par skor åt barnen och en one-piece till dottern. Denna sparkdräkt har vi diskuterat länge och nu är vi överens om att den är ok som mysplagg hemma. Att likställa med pyamas eller morgonrock. 'Nuff said!

Sen har jag jobbat någon timma och borde jobba någon till men jag har glömt papperna jag måste ha på kontoret. Hoppas jag verkligen för det vore väldans dumt om de har sprungit bort sig. Nu ska jag sticka klart en kofta (5 varv halslinning kvar) och kanske, kanske se avsnitt 8 Game of Thrones, eller så ska jag läsa om bok 3 istället.

Häpp.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk