pms-helvetet del 2

sodanismo 2012-03-25 18:22 (3 kommentarer)
nämen. de där dagarna innan mens är ibland bara jävliga, ibland så avgrundsjupa helveteshål att jag faktiskt inte riktigt fattar hur jag ska överleva. nej, jag överdriver inte. idag fick jag ett vredesutbrott för att jag inte förstod hur jag skulle öppna en förpackning med dammsugarpåsar. slängde den i golvet, smällde igen dörren, kastade mig på sängen och grät. kröp efter en stund upp hos björnen och grät lite till. bara en kvart eller så. ironin? att den satans jävla pissförpackningen öppnades så snyggt och fint av att bli dängd i golvet.

efter den där urladdningen är det lite lugnt en stund iallafall men på allvar. jag orkar inte riktigt ha det så här. och nästa radiodokumentär som tipsar om kolhydratsnål kost som allena saliggörande för svår pms kan ta sig i sitt skenheliga arsle.

Anonymjustnu

Har du så svår PMS , skaffa medicinsk hjälp, det finns.
Gyn kan skriva ut antidepressiva. Dessa kan kombineras
med t ex p-piller för bättre effekt. Ta dig iväg och kräv hjälp,
sådär kan du inte ha det. Jag känner igen dina besvär på pricken,
själv kraschade jag nästan innan jag fick medicinsk hjälp.
Och det blir inte lättare med åren, tvärtom. Många kramar!

2012-03-25 18:45:56

G

En vän till mig hade sådana utbrott och hon blev hjälpt av Femal Balans. Det kanske du redan provat?

2012-03-25 19:27:06

Mea

All sympati till dig. PMS är verkligen överjävligt. Även jag brukar kasta saker och ligga på soffan i fosterställning och gråta i timmar. Min PMS har blivit något bättre (de rejäla dipparna kommer inte varje månad) sedan jag slutade med p-piller. Har kikat på det där med Femal Balans också men tyckte att biverkningarna verkade läskiga. Hursomhelst: <3

2012-03-26 11:43:06


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk