Lite ner och lite upp

Lisasan 2012-03-21 23:30 (inga kommentarer)
Hoppsan, glömt att uppdatera. Tröttare än tröttast och trots influensavaccinet sjuk efter en dryg vecka. Vill inte ens tänka på hur sjuk jag blivit om jag inte vaccinerat mig.

I övrigt inte mycket nytt. Gamla spelkompisen orkar inte längre vara uppe och spela mer än max en halvtimma/timma då och då. Han tynar bort i cancer, stackaren. Det var dagens mest sorgliga besked.

Lillan är tillbaks på dagis och kommer hem och har lärt sig nya hyss. Hon trivs verkligen, det är så roligt att se. Nu, sedan någon vecka tillbaks, går hon själv upp på övervåningen när det är bytesdags. Det är bara att fråga, "ska vi byta" och hon springer och pekar på dörren och vrålar "bytaaaa"! Det är de små sakerna som gör det, små framsteg hela tiden.

I morgon skulle jag jobbat men jag tror jag skiter i det. Känner mig bokstavligen lätt rutten i bihålorna. Och ena ögat är mer rött än vitt. Sen har jag satans mycket mer värk än vanligt också, kan ju bero på att jag fortfarande går och släpar på en infektion. Skam den som ger sig, förr eller senare går det väl över?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may