Så här på en söndag.

Jazzie 2012-03-04 20:28 (1 kommentar)
Så lägger vi vecka 35 bakom oss och tar oss in i vecka 36. Nu har Grodans födelsedag kommit och gått. Kalasen är avklarade. Det tog mer kraft än jag hade trott. Eller rättare sagt, jag har mindre ork än vad jag visste om. Idag har jag varit helt slut.

Fast jag har nog någon ny infektion eller skit i kroppen. Sockret är helt åt helvete. Jag är snorig. Lite mer än vanligt gravidsnorig. Jag har sovit mest hela dagen. Sambon har visat tålamod och tagit hand om det mesta.

Men allt känns ändå helt okej. Jag känner mig lugn och harmonisk. Stor som ett hus och oerhört otymplig. Men harmonisk. För varje dag som går känner jag mig mer okej. I veckan är det tillväxtultraljud, provtagningar men framför allt förlossningsplanering med läkare. Det är en stor grej för mig. Utan att veta hur samtalet verkligen kommer gå till, så är det något viktigt för mig. Hur är det tänkt att vi ska avsluta den här graviditen om jag nu inte blir sjukare.

Grodan har varit på strålande humör. Hela förmiddagen ville han åka hem till kusinen. Hade nog tänkt ringa syrran och höra om vi skulle åka över. Men efter sovstunden var Grodan alldeles hostig och hes. Så vi har varit hemma och lekt med alla presenterna.

Pocks

Det är helt sanslöst att du är där REDAN! Det var ju nyss du skrev här på hypo att det var tidigt, men att du odlade bump. sanslöst. Eller jag menar, det var nyss du skrev att du var gravid med Le Frosch.

2012-03-04 21:19:57


Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte